vipps_takkemelding_hero.png

1.7.2021

− Å støtte opp om initiativer som jobber for mangfold og muligheten til å være seg selv er helt naturlig for Vipps, og er ikke minst noe vi har et stort engasjement for internt. At vi i år kunne gjøre det befriende enkelt for brukerne å støtte Oslo Pride når de sender gaver, er noe vi alle sammen har engasjert oss stort i, spesielt når man ser resultatene det gir, sier Hanne Kjærnes, kommunikasjonssjef i Vipps.

Målsetningen om å samle inn 150 000 kroner er allerede nådd, og nå er ambisjonen å doble donasjonene.

− Våre partnere er stolte av Oslo Pride, men vi er også stolte av å ha Vipps med på laget, og arbeidet de gjør for å bidra til et mangfoldig og inkluderende arbeidsliv, samt løfte Oslo Pride. Vipps har tatt et tydelig standpunkt for skeives rettigheter og bidrar til å spre dette budskapet til hele landet, noe vi er svært stolt av, sier Fredrik Dreyer, styreleder i Oslo Pride.

Men det er ikke bare ensidig jubel regnbuene i Vipps møtes med. Det har også kommet negative reaksjoner fra noen av brukerne som ikke synes dette er en rolle Vipps skal ta.

− Nettopp derfor er det viktig at vi bruker vår stemme til å snakke om like muligheter for alle. Du kan ikke si at det ikke angår deg, det er en menneskerett å kunne være seg selv, og den kan vi ikke ta for gitt. Vi har muligheten til å nå ut til nesten 4 millioner nordmenn, og da er det viktig at vi bidrar, avslutter Hanne Kjærnes.