amnesty_vipps_veggtekst_trapp.png

Kjærlighet til alle 🏳️‍🌈

I Vipps heier vi på hverandre uansett bakgrunn, etnisitet og legning – det er en selvfølge. Likevel skal vi aldri ta det for gitt. Vi er nemlig heldige som har det sånn.

For selv om verden går fremover, er det mange steder hvor dette ikke er tilfellet, og hvor pila peker i feil retning. Mennesker blir fortsatt diskriminert og forfulgt, bare for å være seg selv. Det er en menneskerett å kunne være den du er og elske den du vil.

Kan vi i Vipps gjøre dette? Ja vi kan engasjere oss. At det er ting i verden som ikke kan løses med forenkling, betyr ikke at vi ikke kan bidra. Vi kan velge å bry oss.
Så la oss gjøre det offisielt: Å elske er en menneskerett og vi er #pålagmedkjærligheten.

Vi er stolt Oslo Pride-partner, og skal forenkle festivalopplevelsen gjennom gode digitale løsninger. Når du sender gaver i Vipps i juni kan du selvsagt velge regnbuefarget innpakning, og velge å donere til Oslo Pride. Vi endrer lastesymbolet i appen vår, slik at så mange som mulig får med seg hvordan man kan støtte Pride i festivalmåneden og gjør det befriende enkelt å både gi og få. Ikke en stor sak kanskje, men et symbol og markering om at det er en menneskerett å få elske den du vil.

Trappaivipps.jpg

Alle regnbuens farger er med i trappa vår.