vipps-mobil-tonje-ella.jpeg

Vil du få mest ut av mobildataen din gjelder det å tenke smart. Heldigvis har Vipps Mobil gjort det enkelt for deg.

Det er særlig én ting Vipps Mobil er opptatt av: At du skal få et rettferdig mobilabonnement.

­Hver dag forsvinner 200 000 gigabytes i løse luften. Dette er gigabytes som du og jeg har betalt for, men ikke rukket å bruke opp før de går ut på dato. Etter utløpsdato går disse rett tilbake til mobiloperatørene, forteller Tonje Foss Kløve, produktsjef for Vipps Mobil.

Nettopp derfor har Vipps lansert Evig Data. Bruker du ikke opp gigabytene du har betalt for på en måned, får du dem med deg videre.

Og de har såklart ingen utløpsdato. Dermed kan du bruke dem akkurat når du har behov for dem, enten det er i morgen, neste måned eller til neste sommer, forklarer Tonje.

Tonjes tre beste insider-tips til maksing av mobildataen din:

rollover copy.png

1. Ha et bevisst forhold til hvor mye data du faktisk trenger

Når du skal bytte mobilabonnement kan være vanskelig å vite hvor mye data du egentlig trenger.

Vet du at det er perioder hvor du kommer til å trenge mye mer data enn andre, eller hvor økonomien vil være i en bølgedal, kan du velge et litt høyere GB-nivå og spare opp masse gigabytes. Da har du masse data til gode den dagen du trenger dem, uten at du trenger å bytte GB-nivå, tipser Tonje.
vipps-muscle-man.png

2. Bytt GB-nivå og spar penger

Har du spart opp masse gigabytes? Da kan du i en periode bytte til et lavere GB-nivå. Da kombinerer du dataen du har spart med dataen inkludert i det lavere nivået.

Da sparer du penger, samtidig som du får makset mobildataen du allerede har betalt for, forklarer Tonje.
alt-samlet copy.png

3. Hør på ekspertene

Det er ikke alltid lett å ha heeelt kontroll over hvor mye data man har brukt. Da kan det være kjekt å vite at Vipps har ryggen din.

For å få mest ut av mobilabonnementet og mobildataen din, vil vi at du skal ha et abonnement som er tilpasset det faktiske behovet ditt, sier Tonje.
Har du masse data på bok, skal du ikke se bort fra at vi sender deg en SMS, hvor vi spør om du ikke vil bytte til et lavere GB-nivå neste måned og dermed spare penger.

Bestill Vipps Mobil.

Bestillingen gjøres enkelt i appen. Vi ordner resten.