vipps-mobil-i-handen-ute.jpg

Med mobilabonnement fra Vipps Mobil kan du spare opptil 1000 GB, så lenge du vil. Data du har betalt for er dine for evig og alltid.

Da Vipps bestemte seg for å utvikle Norges første mobilapponnement var det særlig en ting det ble grublet mye over: Hva er egentlig greia med rollover? Hvorfor er det så mange forutsetninger for noe som egentlig burde være så enkelt?

Vi fikk litt sjokk da vi regnet oss frem til at det hver dag forsvinner 200 000* ubrukte gigabytes i løse luften. Data du og jeg har betalt for, men aldri får brukt på grunn av begrensninger for hvor mye du kan spare, eller hvor lenge du kan spare, forteller Tonje Foss Kløve, produktsjef for nye Vipps Mobil.

Målet vårt ble derfor å gjøre rollover mye mer rettferdig enn det er i dag.

Les også: Fem grunner til å prøve Norges aller første apponnement

Spar opptil 1000 gigabytes (GB), så lenge du vil

Tonje og teamet som har jobbet med å utvikle mobilabonnement fra Vipps bestemte seg derfor for å gjøre ting litt enklere. Resultatet er “Evig Data”.

Med Evig Data kan du spare opptil 1000 gigabytes, så lenge du vil. Alle gigabytene du har betalt for er dine, forklarer Tonje.

– Dermed er det ikke så farlig om du en måned må øke datamengden ved å justere opp til 15 eller 50 GB én uke før perioden din går ut. Dataen du ikke rekker å bruke, sparer du bare til du trenger dem neste gang.

Sjekk også: Hva er egentlig forskjellen på et apponnement og et abonnement?

Slik fungerer Evig Data

Mobilabonnementet i Vipps har ulike nivåer av gigabytes som du kan velge mellom, 7 GB, 15 GB og 50 GB. Bruker du for eksempel bare 10 av 15 GB, ruller de resterende 5 gigabytene med videre. Har du spart opp mye data, og vil spare litt ekstra penger, kan du for eksempel velge å justere ned abonnementet ditt til 7 GB. Da betaler du litt mindre, og kan slå sammen dataen du har spart.

– Eller så kan du spare dataen til neste sommer, eller til favorittserien din kommer med ny sesong som du bare strømme fra mobilen, ler Tonje.

– Oversikt over hvor mye data du har til gode finner du, i likhet med all annen informasjon om abonnementet ditt, inne i Vipps. Enklere blir det ikke.

Leste du denne? Dette trenger du å vite om Norges første apponnement

Dette må du vite om Vipps Mobil, sånn helt praktisk:

  • Du får fri tale og SMS
  • Det er ingen bindingstid
  • Du får full Telenor-dekning
  • Du bruker mobilen som hjemme i EU/EØS
  • Du får full kontroll på mobilbruken din til og utenfor EU/EØS
  • Du kan bestille Data-SIM uten ekstra månedskostnad
  • Spesialnumre som nummeropplysning, spåkoner og sms-stemming er blokkert
  • Data du har betalt for er dine for evig og alltid.

*Kilde: Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet og e-Rate

** Kilde: Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet og e-Rate

Bestill mobilabonnement rett i Vipps.

Bestillingen gjøres enkelt i appen. Vi ordner resten.