vipps-mobil.jpg

Maksimum enkelt, minimum knot.

Folk flest irriterer seg over små og store ting nesten hver eneste dag. Det er faktisk derfor Vipps eksisterer. Ikke for å irritere folk, så klart. Tvert imot! Vipps rydder opp i saker og ting som folk synes er knotete – forenkler ting, rett og slett.

Les også: Dette er Evig data, og slik fungerer det

­– Da vi begynte utviklingen av Vipps Mobil gjorde vi mange brukertester, og snakket med folk flest om hva som er viktig for dem. Vi trodde uendelig mengder med data var det som ville gi brukerne en frihetsfølelse, men det viste seg å være helt feil, fordi folk har så ulike behov, sier Tonje Foss Kløve, produktsjef i Vipps, og legger til:

– Det aller viktigste er at det er enkelt og oversiktlig. Derfor er den største forskjellen fra et vanlig mobilabonnement at Vipps mobilapponnement er strippet for knot, mas og opplysninger i liten skrift.

Her er de største forskjellene – helt enkelt forklart:

Forskjell #1: Ett apponnement – med ulike GB-nivåer

Det finnes hundrevis, kanskje til og med tusenvis, av mobilabonnementer å velge mellom der ute, og det kan være både forvirrende og irriterende for deg som må velge mellom alle disse.

Derfor tilbyr vi faktisk bare ett apponnement, med ulike nivåer av data som du kan velge mellom, 4, 15 eller 30 GB.

Visste du at 90 prosent av folk flest klarer seg mer enn godt nok med 15 GB data i måneden. Men, folk er ulike og behovene kan forandre seg gjennom året. Derfor kan du når som helst justere ned til 4 GB data eller øke ved å justere opp til 30 GB data når du vil.

Forskjell #2: Alt i én app – så du slipper å laste ned enda en app du ikke bruker

Det som er ganske snedig med Vipps Mobil, er at du antakelig har appen på mobilen din allerede. Du bestiller nemlig apponnementet i Vipps – i tillegg til å velge GB-nivå og betale regningen. Enklere enn det kan det nesten ikke bli!

Les også: Fem grunner til å prøve Norges aller første apponnement

Forskjell #3: Evig data – ikke la gigabytes forsvinne i løse lufta

De aller fleste av oss har ikke full oversikt over hvor mye data vi faktisk bruker – og derfor betaler mange for massevis av gigabytes som aldri blir brukt.

Det synes Vipps er klønete, så hos «ruller» dataene du ikke har brukt opp over til neste måned, eller måneden etter der igjen, eller helt til neste sommer. Evig data, kaller vi det.

God dekning, høy hastighet – noe annet hadde vært klønete

En ting som er likt hos Vipps og flere andre tilbydere, er god dekning og høy hastighet. Derfor tilbyr Vipps Mobil full Telenor-dekning, og de som har peiling på slikt, sier at det er den aller beste her til lands. Telenors 4G-nett er også et av de raskeste i verden.

Bestill Vipps Mobil.

Bestillingen gjøres enkelt i appen. Vi ordner resten.