Vipps_Mobil_tips_triks_web_1689x858_3_1.png

Reiser du innenfor EU/EØS, bruker du mobilen som hjemme, men husk å ha på roaming. Det skrur du av og på under "innstillinger" og "mobilnett" på mobilen din. Skal du videre ut i verden eller ringe til utlandet fra Norge, fyller du på et valgfritt beløp for utlandsbruk i Vipps. Se egen oppskrift for hvordan du fyller på utenlandskonto lenger ned på siden. Slik har du full kontroll på hvor mye du vil bruke. Beløpet er forhåndsbetalt, så husk å fylle på før du reiser eller ringer til utlandet.

Vi har gjort det trygt og enkelt å bruke mobilen i utlandet:

EU/EØS: Reiser du innenfor EU/EØS, kan du bruke telefonen som hjemme. Husk at du kun kan bruke opp til 30 GB i løpet av en måned/periode. Trenger du mer er det bare å fylle på utlandskontoen.

Resten av verden: Husk å fylle på ønsket beløp på utlandskontoen før du reiser eller ringer. Gigabytes, tale og SMS trekkes løpende etter bruk. Trenger du mer er det bare å fylle på utlandskontoen.

På skip/båttur og åpent farvann: Skal du på tur med danskebåten eller bruke dataroaming på åpent farvann må du huske å fylle på utenlandskonto da åpent farvann ikke regnes som bruk i EU/EØS. Se egne priser for fly, satelitt, skip og offshore.

Slik fyller du på utlandskontoen din med Vipps Mobil

1. Åpne Vipps Mobil fra "Profil"

Åpne Vipps, velg profil og trykk på Vipps Mobil.

Vipps-mobil-bytt-GB-1.png
Vipps-mobil-Utland-1.png
vipps-mobil-Utland-2.png

Hvorfor bytte til Vipps Mobil 👇🏼

Du får Evig Data

Hos oss er data du har betalt for dine for evig. Bruk i dag, om en måned eller neste sommer. Du kan spare opp til 1000 gigabytes til bruk i Norge. Maksimum rettferdig.
Les mer om data som ikke går ut på dato

Du får maksimum gigabytekontroll

Velg GB-nivå etter hvor mange gigabytes du bruker - endre når du vil. Uansett hva du velger har du evig data, full fart, fri tale og SMS.

Les mer om gigabytekontroll

Du får alt på ett sted. Rett i Vipps

Har du Vipps, så har du Vipps Mobil. Om du vil da. Du bestiller mobilabonnementet rett i Vipps. Vi ordner resten. Betalingen går automatisk, og du får full oversikt i appen.

Bestill Vipps Mobil i dag

Bestill Vipps Mobil i dag

Bestillingen gjøres enkelt i appen. Vi ordner resten.