PRO0001_VippsMobil_GB_web_2560x1200.jpg

Jepp, ikke mobilabonnement, men mobilapponnement.

Vipps liker å gjøre ting enkelt for deg. Stress med å finne lommeboka og kortet når du skal kjøpe noe på nett? Med Vipps trenger du ikke løfte annet enn en finger. Lange kid-numre? Been there, done that. Forvirrende mobilabonnement hvor du aldri helt har kontroll over regningen? Nå presenterer Vipps, Vipps Mobilabonnement.

Les også: Hva er egentlig forskjellen på et apponnement og et abonnement?

Vipps har tatt utgangspunkt i det du og jeg irriterer oss mest over når det kommer til mobilen vår, og fikset det. Resultatet er et mobilabonnement strippet for «knot, mas og opplysninger i liten skrift».

Her er fem grunner til hvorfor du burde prøve Vipps Mobil. I dag, eller i morgen.

rollover copy.png

1. Du får Evig Data. Sånn på ekte.

Hver dag forsvinner over 200 000* ubrukte gigabytes i løse luften. Enten er det en grense for hvor lenge du kan spare, eller så er det en grense for hvor mye du kan spare. Data du har betalt for får du dermed aldri brukt.

Med Vipps Mobil får du Evig Data. Du kan spare så mange gigabyte du vil, så lenge du vil! Alle GB du har betalt for er dine, for evig. Bruk dem i dag, eller i morgen, eller spar dem til neste sommer.

2. Du får maksimum gigabytekontroll

Vink farvel til dyre datapakker. Vipps liker å gjøre ting enkelt. Derfor er det bare ett mobilabonnement, med ulike nivåer av data. Trenger du mer eller mindre data, kan du bytte GB-nivå ned til 7 GB eller øke ved å justere opp til 15 eller 50 GB.

Du kan enkelt bytte frem og tilbake mellom nivåene når du vil, uten gebyrer. Alt du betaler er mellomlegget. Og gigabytene du eventuelt ikke bruker opp, de bare ruller over til neste måned og er dine for evig.

dekning copy.png

3. Du får supergod dekning

Vipps Mobil har full Telenor-dekning, og alle vet jo hvor viktig det er å alltid-kunne-være-på. Mer er det egentlig ikke å si.

alt-samlet copy.png

4. Alt ligger inne i Vipps

Har du Vipps, så har du Vipps Mobil. Om du vil da. Du bestiller nemlig mobilabonnementet rett i Vipps-appen. Her tilpasser du også GB-nivå og betaler regningen.

Scooter@2x.png

5. Du unngår reisesmellen

Aaaah, husker du den berømte reisesmellen? Bruk av data i EU/EØS er såklart inkludert i abonnementet ditt, men hva om du skal på langtur? Da bestemmer du deg for hvor mye du vil bruke på mobil i løpet av turen, og setter det beløpet som grense for deg selv. Litt som et kontantkort, men maksimum enkelt.

*Kilde: Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet og e-Rate

Bestill Vipps Mobil.

Bestillingen gjøres enkelt i appen. Vi ordner resten.