vipps-mobil-data-sim.jpg

Med Data-SIM fra Vipps Mobil kan du enkelt bruke data på tvers av dingsene dine. Uten ekstra månedskostand.

Litt for mange i kollektivet som bruker wifi samtidig? Eller er du lei av å wifi-jakte med iPaden? Med Data-SIM, et ekstra SIM-kort til en eller flere av dingsene dine, kan du enkelt bruke din foretrukne skjerm når og hvor du vil. Data-SIM fungerer på mobil, nettbrett, iPad, ruter, modem og PC, og gir deg raskt og enkelt tilgang til super Telenor-dekning og all din oppsparte data.

Her er tre smarte grunner til å bruke Data-SIM med Vipps Mobil:

1. Del data mellom dingsene dine

Noen ting funker bedre på større skjerm, andre på mindre. Med data-SIM kan du streame, surfe, game og shoppe hvor enn du er, på den skjermen du liker best. Bestill opptil to ekstra SIM-kort, og del data mellom mobilen, iPaden og PC-en. Med maksimum gigabytekontroll slipper du i tillegg ubehagelige overraskelser på regningen, og kan enkelt bytte GB-nivå etter hvor mye data du bruker. For hvert SIM-kort du bestiller betaler du kun et engangsbeløp på 49 kroner ved etablering. Ingen dyre månedskostander.

2. Bruk oppspart data på tvers av dingsene dine

Med Vipps Mobil og evig data kan du spare opptil 1000 GB. Data du har spart kan du så klart bruke på alle dingsene du har Data-SIM til. Perfekt når «nettverksfeil» truer med å avbryte Netflix-bingingen eller møtet på Zoom.

3. Ring fra Facetime, Messenger eller Snap

Med Data-SIM får både PC-en og nettbrettet full Telenor-dekning. Perfekt når du vil Messenger-ringe mamma, bestefar eller kohorten din uten å være koblet til wifi. En dings med Data-SIM kan ikke brukes til tradisjonelle telefonsamtaler, da trenger du Tvilling-SIM, og det har vi ikke klart helt enda. Men det er på trappene!

Vipps Mobil med Data-SIM = Smart!

Bestille Data-SIM?
Data-SIM kan bestilles og betales rett i Vipps etter at du har blitt Vipps Mobil-kunde. Vi pakker i konvolutt og sender til deg i løpet av en ukes tid. Du trenger ikke å gjøre noe for å aktivere kortet - det er klart til bruk når du får det. For hvert SIM-kort du bestiller betaler du kun et engangsbeløp på 49 kroner ved etablering. Ingen dyre månedskostnader.

Bestill Vipps Mobil.

Bestillingen gjøres enkelt i appen. Vi ordner resten.