Må kunden aktivere noe på sin Vipps-profil hvis jeg har Vipps utsjekk?

Nei, kunden behøver ikke foreta seg noe på sin Vipps-profil. Det eneste som skjer er at kunden vil se en knapp med utsjekk på sin mobil, men kun hvis du har aktivert utsjekkfunksjonen.

Det er viktig at kunden som skal betale har nyeste versjon av Vipps.