Aldri mer KID- og kontonummer med Vipps regninger!

Får du like fnatt av KID- og kontonummer som oss? Da har vi gode nyheter: Med Vipps regninger kan du nå si ha det til begge deler. Se hvordan i videoen over:)

Er det én ting vi helst vil bruke så liten tid på som overhodet mulig, så er det jo regninger. Fortsatt kommer over 167 millioner regninger på papir hvert eneste år, og det er mye styr å legge inn KID- og kontonummer når tiden kommer for å betale. Med Vipps regninger gjør du det mye raskere og enklere, samtidig som du fortsatt har like god oversikt over hva du har betalt når og til hvem. Samtidig kommer nå flere av dine digitale regninger rett i Vipps-appen, som gjør at du kan samle alt på ett sted og betale med kun et par klikk rett i appen.

Gjør regningsbetalingen med et par klikk

For å motta regninger rett i Vipps må du takke ja til dette under dine innstillinger i appen. Har du ikke gjort det ennå finner du innstillingene under din profil, hvor du huker av for å motta faktura i Vipps. Fremover vil du da oppleve at flere og flere av regningene dine dukker opp i Vipps!

For at du skal motta regninger i Vipps må du ha lagt til en konto som betalingskilde og identifisert deg med BankID i appen, men det behøver du bare å gjøre én gang.

Ved å motta og betale regninger i Vipps ønsker vi å gjøre dette like befriende enkelt som vi har gjort med vennebetaling. Kanskje blir det også enklere å holde oversikten og bli en bedre betaler? Vipps så var KID- og kontonummer historie!

Flere ting du lurer på om Vipps Regninger?