Til årets tredje Morgengryn webinar fikk vi besøk av netthandelsgiganten Komplett.no. Jan Ivar Larsen, Customer Journey Manager i Komplett fortalte hvordan de har forenklet handleopplevelsen med Vipps Logg inn. De har redusert frafall av kunder med 13 prosentpoeng i sin nettbutikk gjennom å bruke Vipps Logg inn. De implementerte innlogging fra Vipps ifjor, og på webinaret delte han både tall og erfaringer.

Produktsjef for Logg inn, Vidar Holm, ga også et godt overblikk over tjenesten, hvordan det fungerer og hvordan du enkelt kommer i gang med innlogging fra Vipps.

Med innlogging fra Vipps kutter du brukernavn og passord, og det er like enkelt som å sende penger til en venn. Samtidig sørger Vipps Logg inn for at du som bedrift får riktig kontaktinformasjon uten at kundene må gå gjennom tunge skjemaløsninger. I kombinasjon med Vipps betaling vil dette gi dine kunder en mye bedre handleopplevelse.

Du finner mer informasjon om Logg inn og hvordan du enkelt kommer i gang her.

morgengryn_logo

Om Vipps Morgengryn

En event- og webinar-serie fra Vipps som tar for seg nyheter og aktuelle temaer innenfor betaling og identifisering. Start dagen med en god dose inspirasjon, råd og tips til hvordan din bedrift, lag eller forening kan få mer ut av dine Vipps-produkter.

Følg oss på Linkedin for kommende Morgengryn webinarer.

Opptak fra webinar legges også ut på vår YouTube-kanal.