SoMe0023_NorwayCup_2022_LinkedIn_1200x628_V2.png

19.4.2022

I sommer er det 50 år siden Norway Cup ble arrangert for første gang. Vipps var aktivt til stede som en betalingsløsning på Ekebergsletta sist gang turneringen ble gjennomført i 2019. Men fordi pandemien satte en stopper for fotballfesten i både 2020 og 2021, mener Vipps-sjef Rune Garborg at det er veldig, veldig viktig for selskapet å være veldig, veldig synlig når årets turnering sparkes i gang 30. juli.

- Vipps forenkler hverdagen til folk, bedrifter og selvsagt lag og foreninger. Derfor skulle det bare mangle at vi nå også forenkler verdens største fotballturnering! Og det betyr faktisk mye for oss å være til stede på en så fantastisk møteplass som Norway Cup. Etter en altfor lang pause får vi endelig møtt og hilst på mange av dem som bruker oss, inkludert alle klubbene som tilbyr Vipps på alt fra kioskdrift til loddsalg. Å være en tydelig samarbeidspartner med Norway Cup er en fin måte for oss å gi litt tilbake på, sier Garborg.

Han gleder seg til årets turnering og lover at Vipps-standen skal bli godt synlig og et stressfritt område på Ekebergsletta.

- “Null stress” er en av våre tre leveregler. Nøyaktig like mye stress skal både barn og voksne føle når de besøker oss på sletta, slår seg ned i en Saccosekk, lader mobilen og koser seg med noe å drikke under palmene. Samtidig som de kanskje blir kjent med en de ikke kjente fra før, eller tar et slag på det som sannsynligvis er Norges lengste fussball-bord, sier Garborg.

Marked og sponsorsjef Martin Andersson i Norway Cup er veldig glad for å ha fått med Vipps som samarbeidspartner i årets turnering.

- Vi skal skape gode opplevelser for alle som deltar i årets turnering. Det er utrolig viktig for oss. Vipps blir en samarbeidspartner som engasjerer folk som idrettslagene allerede kjenner og har et godt forhold til. Å kunne betale med Vipps overalt bidrar også til mindre kontanter og derfor en litt enklere og tryggere opplevelse for både deltakere og alle som jobber her, sier Andersson.

Norway Cup arrangeres fra 30. juli til 6. august, og vil i år også inkludere en egen innendørs håndballturnering 3.-7.august.

vippsi-a-walk-in-the-park-tekst.png