Hanne_NN_2.png

Vipps delte ut 10.000 munnbind

- Med så mange som vippser for billetter, skulle det bare mangle at vi bidrar til en tryggere reise, sier Hanne Norstrøm-Ness, leder for Marketing i Vipps.

munnbind_1.jpg
«Yes – de var kule! Endelig et munnbind jeg kan vaske og bruke flere ganger» - Karoline, 27 år.

Husk å dekke nese og munn, men ikke øyne!

Tirsdag 17. september delte vi ut 10.000 gjenbrukbare munnbind på sentrale knutepunkter i Oslo. Dette gjorde vi for å støtte regjeringens anbefaling om å bruke munnbind på kollektivtransport i rushtrafikken. Vi vet selv at det å få tak i munnbind kan skape litt krøll i hverdagslogistikken. Håpet vårt var derfor å lyse opp dagen til flere tusen vippsere og gjøre t-baneturen litt tryggere.

«Munnbind? Yes altså! Kan jeg få to?» hører vi fra en forbipasserende gutt, før to eldre damer kan fortelle oss at de begge bruker Vipps og gjerne ønsker seg munnbind. Munnbindene forsvant som nybakt brød en søndagsmorgen, og vipps, så var alle delt ut!

Folka som jobber i Vipps har fått utdelt munnbind til seg selv og sine nærmeste. Det gjør oss varm om hjertet at flere tusen oransje munnbind nå bidrar til å munnbinde vippsere sammen på t-banen i Oslo.