Vipps_innsjekk4.png

Vipps-innsjekking på serveringssteder

– Vipps Logg inn gjør det enkelt å sjekke inn og registrere seg på serveringssteder, sier Vegar Heir, kommersiell leder i Vipps.

Oslo kommune har pålagt sjenkesteder å registrere alle gjester, og oppfordrer alle typer serveringssteder til å gjøre det samme. For mange er den kjappeste veien manuell registrering med penn og papir, men det er kanskje ikke enkleste løsning når det kan gjøres digitalt? Med Vipps Logg inn kan kundene dine få en digital innsjekk fra mobilen, helt uten berøring.

– Vi har allerede lansert besøksregistrering for idretten sammen med Norges idrettsforbund, og vi ser at slike løsninger enkelt kan lages igjen av tech-selskaper som ønsker det. Vipps Logg inn er perfekt til rask registrering, og vi ser frem til at flere av våre partnere tar i bruk registrering med Vipps for å gjøre smittesporing til en enkel og kjapp prosess, sier Vegar.

Slik fungerer Vipps-innsjekking

En løsning som qrona.nif.no fungerer ved at gjestene skanner en QR. For å registrere seg velger man å sjekke inn med Vipps og deler kontaktinformasjonen som ligger i Vipps-appen med ett klikk. Det går raskt, og man slipper å bruke tid på å fylle ut navn og kontaktinformasjon. Alle over 15 år som har Vipps kan bruke løsningen.

Løsninger med Vipps-innsjekk

Den siste tiden har vi registrert at mange selskaper og partnere har kastet seg rundt for å utvikle digital innsjekk med Vipps. Her er noen av løsningene som er klare, og noen som er rett rundt svingen. Vi vil oppdatere denne siden de neste dagene, her kommer det flere på!

Disse løsningene for besøksregistrering og brukerstedet, blir selv behandlingsansvarlig for opplysningene som mottas. Vår anbefaling er å følge datatilsynets veileder for dette; https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/korona/besoksregistrering-og-smittesporing/

imhere_200px.png

I´m Here

I'm Here har rask og brukervennlig registrering av gjester, med personvern i fokus. Gjester kan registrere seg via Vipps, QR, SMS eller app. Alt er klart på 3 minutter!

Sjekk ut løsningen her: https://imhere.no/

ordr_logo.png

ordr

Ordr vil integrere gratis besøksregistrering som en naturlig og brukervennlig del av prosessen til gjestene som kjøper mat og drikke via ordr.no, ved å registrere data som blir samlet inn når gjestene betaler med Vipps.

Sjekk ut løsningen her: https://web.ordr.no/kunde

qrona.png

Qrona.no

Dette er en videreutvikling av qrona.nif.no. Besøkende registrerer seg med QR og sjekker inn med Vipps. Løsningen er klar til bruk!

Sjekk ut løsningen her: https://qrona.no/

SafeSpot logo svart 1000px.png

SafeSpot

Enkel og sikker tjeneste for besøksregistrering og smittesporing. Gjester kan velge blant tre ulike registreringsalternativer i tillegg til Vipps. Du oppretter enkelt dine egne SafeSpots og får tilgang til tilpasset materiale for hver enkelt. Alt klart på få minutter!  

Sjekk ut løsningen her: https://safespot.no

Logo Already Ordered Color.png

Already Ordered

Already Ordered benyttes av serveringssteder for bestilling og betaling med Vipps. Nå jobber de på spreng for å få på plass innsjekk med Vipps, følg med på nettsiden deres!

Sjekk ut løsningen her: https://www.alreadyordered.com/

PCK logo_2020.png

PCK

PCK leverer butikkdatasystemer til over 1300 serveringssteder i Norge. Nå jobber de med å få på plass Vipps-innsjekking kostnadsfritt for kundene.

Sjekk ut løsningen her: https://www.pck.no/

Flere veier til Vipps-innsjekk!

Hvis du allerede tar betalt med Vipps, kan du be om kundens samtykke til å dele informasjonen samtidig som betalingen gjennomføres. Gå til GitHub for utvikler-dokumentasjon og skjermbilder. Har du ikke betaling med Vipps, kan du gjerne tilby registrering med Vipps Logg inn på denne måten. Her er det flere veier til enkel registrering med Vipps, lykke til!