vippspågården.png

Vipps en ost!

Eller en hest? Slik lager du en opplevelse av gården din.

Flertallet av oss bor i byer og synes gårdslivet er eksotisk og flott å se på; rips i hagen, irrgrønne jorder med kuer, travle og blide bønder. Hvorfor ikke invitere turistene inn på gården? Driver du gårdsutsalg er tiden inne for å invitere feriefolket på gårdsbesøk. Turistene får en unik opplevelse som de gladelig betaler for.

Gjør som Uppistog Gard i Valle og selg osten rett fra gården. Betalingen gjøres enkelt og greit med Vipps. Fortell historien og la turistene smake og kjøpe med seg det du lager. Kanskje du ikke har fått gullmedalje for den? Det gjør ingenting. Opplevelsen og historien betyr mer enn pris og gullmedaljer på emballasjen.

#Vær på nett
Har du en nettside, eller en Facebook-side? Nå er tidene inn for å gjøre deg lekker! Bytt til sommerbilder, kjøp annonser og skru på geolokasjon i Vipps. Les også hvordan du får Vipps på nett. Slik går de sammen i Setesdal: https://setesdal.shop/ og her er en gårdsbutikk med selvbetjening i Tysnes http://www.myrdalgard.no/gardsbutikk.html, med spreke oster, usprøyta grønnsaker og heimelaga geitemelk-iskrem.

#Lag reklame
Ikke glem fysisk reklame, lapper på super´n kan duge! Vi handler mat og koper ved oppslagstavla; kjør på med farger og gode tilbud, så får du besøk og bestillinger.

#Dra dit kundene er
Enten du leverer mat fra gården eller opplevelser som hesteriding eller kajakkpadling, vær fleksibel og ikke si nei til å levere eller møte kundene der de er; enten det er i bobilen, Airbnb-leiligheten, campingplassen, hytta, hos svigermor eller på hotellet. Du kan ta betalt med Vipps på flere måter - les hvordan og bestill.

#Pop-up-butikk med Vipps
Ta gårdsbutikken din til steder med folk. Lag en pop-up-stand/butikk på gata for kanoutleien, rideturen, osten, ølsmakingen eller hva det måtte være. Vær blid og ta betalt med Vipps i kassa, Vipps på nett, Vippsnummer med QR-plakat eller VippsGO. Plakater og merking får du her.

#Selvbetjent sjappe
Kan du selge noe ubetjent med en Vipps-plakat med QR? Poteter, gulrøtter, moreller, ost i en fryseboks. Gjør det, vi nordmenn er til å stole på. Og så tar vi bilde og legger ut på SoMe fordi det er så herlig hele greia – og så går jungeltelegrafen.

#Bindende kontrakt
Vil du leie ut eller selge noe fint? Inngå gjerne en digital kontrakt med kundene dine rett fra mobilen. Ingen installasjon, bare å sette opp en kontrakt og laste inn, og så signerer kunden med BankID. Ta en kikk!

Lykke til med sommeren 2020!

Uppistogogard.jpg

Vipps, så har du en ost fra geiter i Valle!

Ysteri og utsalg på Uppistog Gard i Valle. Vipps og smak!