samlebånd (2).png

Vipps-betaling i terminalen er på vei

Vipps er nå i ferd med å rulle ut Vipps i terminal, en betalingsmåte der brukeren skanner QR-koden i terminalen i Vipps og betaler kjapt, enkelt og helt lommebokfritt.

30. juni 2020

Nesten alle Verifones terminaler er nå klargjort, og allerede kan over 600 000 vippsere betale med mobilen. Dessverre tar det litt tid før alle har samme mulighet, men de neste ukene øker det raskt. I løpet av sommeren kan derfor flere og flere betale med Vipps i terminalen, fordi vi jobber med hver enkelt bank for å gjøre løsningen tilgjengelig for deres kunder.

Betalingen skjer med et digitalt BankAxept-kort i Vipps og priser og vilkår for butikken er de samme som du nå har for fysiske BankAxept-kort. Løsningen kan også knyttes opp mot kundeklubber og lojalitetsløsninger.

Mange er både nysgjerrige og spente på å ta Vipps i terminalen i bruk, og lurer på hvordan det fungerer. I disse dager går vi derfor ut med informasjon i våre kanaler som både forklarer og forventningsstyrer vippserne våre slik at de vet hvordan det gjøres i betalingssituasjonen. Brukerens kort blir automatisk digitalisert i Vipps når banken deres er klar, og vi sier ifra når dette kan tas i bruk.