TV-aksjonen 2019

I år har vi gjort det enda enklere å støtte TV-aksjonen. Du skanner en QR på bøssa, og Vipps så har du donert!

Før du fyrer opp telefonen for å donere, sjekk dette:

  • Vi har lansert en ny versjon av appen, og da kan det være smart å åpne Vipps for å sjekke at alt er oppdatert så du er klar for å donere. Du må ha siste versjon av appen for å kunne skanne QR-koden på bøssa.
  • Sjekk at kortet ditt er gyldig, og bytt til nytt hvis det har gått ut på dato. Så slipper du surre med sånt på aksjonsdagen. Du betaler nemlig med kort når du skanner en QR-kode.
  • Nye regler gjør at noen vippsere må inn med BankID. Har du ikke brukt Vipps på lenge, svipp innom Vipps i dag, og bekreft at du er du med BankID, så er du klar!

Slik skanner du QR-kode i Vipps

Åpne appen, trykk på skann og gi den summen du vil!

Du kan også donere til TV-aksjonen på Vippsnummer 2133. Følg også med på P3aksjonen som varer i 100 timer!

CARE støtter kvinner i sårbare områder

20. oktober fra klokken fire til seks spurter rundt 100.000 bøssebærere fra hus til hus for å samle inn penger til CARE. Pengene skal skape et bedre liv for kvinner i sårbare områder i verden. Vil du vite mer eller gå med bøsse? Les mer her: https://blimed.no/

Vi krysser alt vi har for ny rekord, og håper dere synes QR-skanning er superenkelt!

Vipps bryr seg

Vipps elsker donasjoner. Derfor er vi ekstra stolte av å være betalingsløsning for TV-aksjonen. Vi jobber mange dager gratis for å tilrettelegge for at flest mulig får gitt penger på en smart og enkel måte med mobilen. Sånn bidrar vi til TV-aksjonen med det vi kan aller best, nemlig befriende enkel betaling og donasjon.

Selvfølgelig skal vi få flest mulig medarbeidere til å bære bøsser, og vi er med på Spleis. Vi jobber med betaling, men noen betalinger får Vipps-hjertene til å banke mer enn andre.