Skatten din kommer, vent på beskjed

Skattemeldingen (selvangivelsen) din kommer i år også, selv om situasjonen er som den er. De fleste mottar nå skattemeldinger og oppgjør digitalt, men i år er det en endring i måten skattemeldingen sendes ut på. Årets skattemelding blir tilgjengelig i puljer fra og med 18. mars. Det betyr at du ikke vil kunne se skattemeldingen din før du får et klarsignal fra Skatteetaten på e-post eller SMS.

Vi har derfor en viktig melding til deg med BankID: hold plassen din i køen og vent til du får beskjed om at skattemeldingen din er klar! Du kan uansett ikke hente skattemeldingen din før du har fått beskjed, og dersom du forsøker å logge på skatten din før den er klar, så skaper du kø og problemer for BankID, Skatteetaten og andre tjenester vi benytter BankID på.

I denne perioden er det ekstremt viktig at digitale tjenester er tilgjengelig for de som har mest behov for det. Vi håper på forståelse, tålmodighet og god dugnadsånd.

Og lykke til med skatten, krysser fingre for at det ikke blir baksmell!

Les mer om den nye skattemeldingen på Skatteetatens nettsider

bankid-identifisering.png

Ikke logg på for å sjekke skatten før du får beskjed! Du kan likevel ikke se skatten før du har fått klarsignal og det skaper bare kø og krøll for BankID som skal brukes til enda viktigere oppgaver i disse koronatider, f.eks. til innlogging på helsenorge.no, nav.no, legetjenester på nett og apotek.