heroseks.png

- Vipps skal være den enkleste betalingsmåten på nett

Vi har samlet seks gode grunner til å velge Vipps

Netthandel vokser som aldri før, og stadig flere nettbutikker og leverandører lar deg betale med Vipps.
Vår ferske netthandelsrapport for Q1 2021 viser nemlig at:

  • elektronikk- og sportsbransjen driver mye av omsetningsveksten, med en hhv. seks- og femdobling på ett år
  • rekordhøye 1,86 millioner brukere betalte med Vipps på nett i mars
  • antall nettbutikker som tilbyr Vipps er mer enn doblet siden mars i fjor, og har økt med 20 % siden desember

Allikevel viser innsikt at mange betaler med kort av gammel vane. Mario Ek Aparicio, produktsjef for Vipps på nett, tror mye av grunnen handler om myter og misforståelser rundt betalingsløsningen.

– Mange blir overrasket når de skjønner hvor enkelt det er å bruke Vipps til å betale på nett. Derfor er det på tide å få tatt livet av et par myter, sier Mario.
mario sirkelpng.png

Her er seks gode grunner til å velge Vipps neste gang du handler på nett:

vipps lommebok.png

1.

Få alle fordelene fra kortene dine

Fordi man slipper å taste inn kortnummer når man skal betale med Vipps, er det mange som tror betalingsløsningen fører til at du går glipp av fordelene man har bundet til kortene sine.

Dette er "fake news". Når man betaler med Vipps kan man nemlig enkelt velge hvilket kort man ønsker å bruke. Du kan legge inn inntil åtte ulike betalingskilder i appen.

– Alle fordelene dine følger med når du handler med Vipps. Det er banken som ser hvilket kort du har brukt, og om man bruker det med Vipps eller taster inn kortinformasjonen for hånd spiller ingen rolle. Du har de samme fordelene, og de samme rettighetene på alt fra forsikringer til bonuspoeng og lojalitet.

Her kan du lese mer om hvordan du legger inn flere kort i Vipps.

hopp.png

2.

Det er ingen gebyrer

Mange tror at det påløper gebyrer når man betaler med Vipps, spesielt hvis det er snakk om dyre kjøp. Den bekymringen kan man legge helt vekk.

– Med vår betalingsløsning er det ingen gebyrer du behøver å tenke på, uansett beløp du skal handle for. Det er alltid gratis å betale på nett med Vipps.

3.

Vipps = trygg butikk

Vipps er en trygg og sikker betalingsløsning. Visste du at Vipps, i tillegg til å sørge for sikkerhet i egen teknologi, også sikrer at butikkene vi samarbeider med er pålitelige? Alle butikkene som tilbyr Vipps som betalingsløsning må gjennom en prosess der man undersøker juridisk opphav, eierstruktur og om selskapet driver med hvitvasking eller annen ulovlig virksomhet. I tillegg skal de ha brukervilkårene på stell.

– Når du betaler med Vipps i en butikk, og med det godtar butikkens vilkår, kan du være trygg på at butikken er klarert av oss på forhånd. Vipps-knappen i nettbutikken skal være et kvalitetsstempel!
Vipps logg inn 2.png
Coffee cup.png

4.

Det går veldig fort

Ifølge Nets' ehandelsrapport 2020, sier 25 prosent at de hadde handlet mer på nett om de nettopp slapp å taste inn kortopplysningene sine.

Med Vipps skal det gå fort å handle på nett. Helst så fort som overhodet mulig. Det er demotiverende å komme til kassa og se at du har en hel haug med felter å fylle ut. Med Vipps slipper du å taste inn kortnummer, navn og CVC. Du bruker bare Face ID, fingeravtrykk eller PIN-kode i Vipps, resten fikser systemet.

– Med Vipps Hurtigkasse blir det enda enklere. Da slipper du å taste inn noe som helst. Da er all informasjon, adressen din inkludert, allerede lagt inn. Det eneste du behøver å gjøre er å godkjenne og vente på at ordren blir levert.

5.

Trygg retur

Ønsker du å returnere varer du har kjøpt på nettet med Vipps? Ikke noe problem. Da havner pengene tilbake på samme kort som du handlet med. Ved å betale med kredittkort kan du også utsette betalingen.

– Og siden alle betalingene dine med Vipps går gjennom VISA eller MasterCard, har du samme forsikringer og garantier som du ellers får når du bruker disse kortene på netthandel.
Regninger.png
Vipps på nett.png

6.

Det er enkelt, raskt og sikkert å betale med Vipps på nett

Avslutningsvis ønsker Mario å forsikre kundene om at de vil få en god opplevelse om de velger Vipps neste gang de handler på nett.

– Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger. Spesielt fra folk som har testet betalingsløsningen for første gang – de blir nesten oppgitt over at de ikke har brukt Vipps på nett tidligere.

Se etter Vipps-knappen neste gang du handler. God handel!