Oppdatering - Vipps, så pusser vi opp motorrommet

Vipps, så pusser vi opp i motorrommet

Hva er nytt?

Vennebetaling fra konto går like raskt som før, men vær obs på litt lenger levering når du betaler med kort.

Vipps jobber hele tiden med å bli bedre og nå moderniserer vi tjenesten med en helt ny og mer robust betalingsmotor. Denne vil gjøre Vipps i stand til å få ut nye produkter som forenkler hverdagen enda raskere enn tidligere. Vipps vennebetaling går som før på sekundet når du vippser fra konto, men betaler du fra kort vil det ta inntil tre virkedager. Du kan enkelt legge til kontoen din i betalingsøyeblikket eller under profil/kort og konto.

For raskere vennebetalinger – velg konto
I Vipps jobber vi for at våre kunder ikke skal legge merke til at vi gjør både store og små endringer. Men akkurat denne oppdatering av betalingsmotoren vil nok flere av dere legge merke til. I stabilitet, noe ny funksjonalitet men også i endret betalingsstruktur. Spesielt blir dette aktuelt når du velger betalingskilde ved vennebetaling. Det du vil merke er at vennebetaling med kort tar inntil tre virkedager, noe som er standarden innenfor kortbetalinger. Så hvis det haster oppfordrer vi til å Vippse fra konto. Da går det på sekundet.

Forbruk og beløpsgrenser er ikke tilgjengelig en liten periode

I overgangsperioden til ny betalingsmotor kan tallene i forbruksoversikten være noe misvisende. Vi har derfor valgt å ta bort oversikten over forbruk og beløpsgrenser en periode fremover. Den kommer plutselig tilbake.

Flere Vippsere melder at det er litt småknot når man har vippset folk som ikke har en registrert bruker. Vi har derfor fjernet mulighet til å sende penger til en som ikke har Vipps. Vi setter selvsagt pris på at dere supervippsere kan hjelpe dem i gang :)