Ny leder for Mennesker og Merkevare i Vipps MobilePay:

– Et gullfunn av en lederstjerne

20240410_VIPPS_Elisabeth_Marie_Myhre_og_Rune_Garborg_003_HR

Tidligere Foodora-leder Elisabeth Marie Myhre går fra ett selskap i ekstrem vekst til ett annet, og inn i en ny nøkkelrolle i Vipps MobilePay.

16.4.2024
1. mai starter Myhre som leder for Mennesker og Merkevare, som rommer ansvaret for både markedsføring, kommunikasjon, samfunnsansvar, merkevarebygging, kultur, lederutvikling og HR.

– Nøkkelen til Vipps og MobilePay sine sterke merkevarer er først og fremst kulturen og de fantastiske folkene. Denne kulturen er basert på sterke verdier som gir tydelig retning for hvordan vi jobber sammen for å skape nye betydningsfulle forenklinger for de 4,5 millioner kundene våre i Norge og nesten 12 millioner i Norden. Elisabeth er en lederstjerne som vi trenger for å videreutvikle den sterke kulturen og nå våre svært ambisiøse mål, sier Vipps MobilePay-sjef Rune Garborg.

Myhre tar med seg svært relevant erfaring fra blant annet Foodora Norge der hun siden 2019 har ledet selskapet gjennom ekstrem vekst. I tillegg har hun verdifull erfaring fra investeringer i tidlig fase teknologiselskaper, innsiktsarbeid og strategi.

– Elisabeth er ingen typisk HR eller marked- og kommunikasjonssjef, men der har vi allerede de beste i bransjen. Det Myhre skal hjelpe Vipps MobilePay med er å gjøre kulturen vår til en enda viktigere del av hvordan vi lykkes både kommersielt og finansielt i en tid der vi som selskap skal nå svært ambisiøse mål, sier Garborg.

For å rigge selskapet til videre vekst vil det bli endringer i Vipps MobilePay sin ledergruppe og to ledergrupperoller slåes sammen til én under ledelsen av Myhre.

Myhre gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i Vipps MobilePay.

– Vipps MobilePay er den perfekte blandingen av flinke mennesker, skyhøye ambisjoner og en unik teknologi, med masse spennende muligheter å ta tak i. Jeg gleder meg til å bidra til å ta selskapet til nye høyder, og ikke minst gleder jeg meg til å få jobbe med hele den fantastiske Vipps MobilePay-gjengen, sier Myhre.

Om Elisabeth Marie Myhre: 

  • Ledet Foodora siden 2019
  • Kåret til Årets Organisasjonsutvikler 2021 av E24
  • Erfaring fra forretningsutvikling og startup-investeringer i Orkla, som konsulent i Bain & Company, befal i Sjøforsvaret og styremedlem i Tise. Hun har en master i finans fra Norges Handelshøyskole.