Qrona_Vipps_600x300.png

NIF lanserer Qrona.nif.no med Vipps-innlogging

Registrér deltagere på idrettsarrangementer enkelt og riktig. Gratis er det også!

Norges idrettsforbund har i samarbeid med Vipps har laget Qrona.nif.no, en enkel og fullverdig registreringsløsning for alle idrettsarrangementer og treninger. Til nå har klubber og lag ført papirlister eller brukt eksisterende apper for å muliggjøre smittesporing, men det har ofte resultert i mangelfull informasjon og lite personvern.

Enkel registrering med Vipps

Publikummere og utøvere sjekker inn på et arrangement ved å skanne en arrangements-QR, enten fysisk på stedet eller via nettsiden. For å registrere seg kan man velge Logg inn med Vipps og dele kontaktinformasjonen som ligger i Vipps-appen med ett klikk. Det går raskt, og man slipper å bruke tid på å fylle ut navn og kontaktinformasjon. Arrangørene kan enkelt opprette arrangementer ved å logge seg inn på Qrona.nif.no med Vipps eller Idrettens ID.

Hva er Vipps Logg inn?

Logg inn med Vipps gir superenkel registrering og innlogging, og den kan brukes av alle over 15 år som har Vipps. Brukerne slipper å fylle ut kontaktdata, fordi dette allerede ligger lagret i appen og deles med nettstedet etter at brukeren har godkjent delingen. Det er mye enklere enn å gjøre registreringer og logge på med brukernavn og passord. Vipps Logg inn brukes blant annet av Posten, Storebrand, Rikstoto og Egmont.

Se også:

Mer om Vipps Logg inn

Les artikkel om Qrona.nif.no på idrettsforbundets side

Helsedirektoratets veiledning for smittevern og sporing innen idretten