meldinger_2000x800.png

Da vi lanserte Vipps for de under 15 år, var det til stor jubel fra både foreldre og de yngste vippserne, som endelig kunne bruke en forenklet versjon av appen. Siden lansering har vi testet og lært, og funnet ut at det gjenstår en viktig forenkling: muligheten til å sende meldinger når man vippser, mottar eller ber om penger. På akkurat den samme måten som voksne vippsere har i dag.

Da kan man si takk til foreldre eller besteforeldre nå de sender en gave i Vipps, gi beskjed om hva man ber om penger til eller hva vippsen er for. Men vi vet også at det er viktig at dette skjer i trygge rammer. Derfor er chatloggen synlig for både barn og foreldre, og den tryggheten er vel så viktig for de yngste som de eldste. Under sin profil har derfor foreldrene fullt innsyn i barnets betalings- og meldingshistorikk. Også hos vippseren under 15 år er meldingsloggen synlig i historikken.

Er det brukere du ikke ønsker å ha kontakt med i appen, kan du blokkere dem, og dette gjøres i appen til vippseren under 15 år. Det er viktig at både foreldre og de yngste er klar over at chatloggen blir synlig for begge parter, og derfor informerer vi også brukerne inne i appen.

Vipps, så gjorde vi det enda litt enklere – men fortsatt like trygt.

Sånn funker det: