Vipps - 1920x1080_luftvaffel.png

Luftvaffel og ventebolle til lag og foreninger

Lag og foreninger mister inntekter fra arrangement, loppemarked og kiosk i disse dager. For mange er det ganske dramatisk. Men i tøffe tider er det mange som er kreative ❤

Husk at nærmiljøet heier på laget ditt, og at mange strekker seg langt for å hjelpe. Dette er en tid der dugnadsånden står sterkere enn noensinne, og samhold og digital applaus får stor plass. Og en tid der engasjement og donasjon kan gi rom til å vokse.

Vi kan dessverre ikke løse situasjonen, men har er et par tips til aktiviteter du kan kjøre i sosiale medier, på hjemmesiden til klubben eller i e-post. Alle tekster, bilder og animasjoner kan benyttes fritt og lastes ned her.

Luftvaffel og ventebolle

Selv om klubbkiosken ikke er åpen akkurat nå, og mange foreldre savner vaffelvakta, er det fremdeles mulig å selge luftvaffel og ventebolle til inntekt for klubben. Oppdater menyen din og gjør Vipps-kiosken tilgjengelig for søk. Pass på at du har nok luftrøre til giverglade klubbmedlemmer.

Vipps - Lagfest.png

Inviter til sofacup!

Sofacup og digital lagfest

Invitér lagfamilier til fiktiv cup hjemme fra sofaen. Cup-billetten betales via Vipps, men innhold på skjermen og cupsnacks på bordet ordner hver familie selv. Kanskje dere til og med kan oppfordre familiene til å dele sofacup-bilde av seg selv i sosiale medier for å få litt ekstra oppmerksomhet rundt klubben?

Vipps - Triksing.png

Vi savner løkka, men trikser der vi kan, med det vi har!

Donasjon og lagånd

Det er mange som savner store heiarop fra både trener og lagkamerater i disse dager. Vi savner løkka, cup-en og serieoppstart. Vi savner tid sammen, mestring og utfordringer. Start gjerne en egen innsamling for å bidra til at økonomien i klubben holder seg. For dere som bruker Spond, er det blitt lett å samle inn penger med Vipps til klubben med digitale skrapelodd.

Bli sett «i nærheten»

Vi oppfordrer også til å skru på geolokasjon for salgsstedet ditt, så er det enda enklere for folk å finne deg.


Slik skrur du på geolokasjon:

  1. Gå inn på https://portal.vipps.no/login
  2. Finn salgsstedet du vil aktivere for geolokasjon
  3. Klikk på «plassering» og huk av «Ja» på spørsmål om du vil at Vipps skal foreslå salgsstedet ditt for vippsere når de er i nærheten
  4. Etter 10 minutter vil du finne salgsstedet ditt i Vipps som forslag når du trykker på «Send»-knappen.

Vi i Vipps heier på økt salg av luftvaffel og mange sofacuper de neste ukene!