Lanserer ny MobilePay-app i Finland

Skjermbilde 2024-01-23 kl. 14.17.17

I dag har 2,6 millioner finske MobilePay-brukere fått en helt ny MobilePay-app. Det er ett stort skritt nærmere én felles app og plattform som skal gjøre det sikrere og enklere å betale i Norden.

23.1.2024
Etter fusjonen av Vipps og MobilePay har selskapet arbeidet iherdig med å bygge en ny app og plattform. Målet er en felles lommebok som kan brukes i hele Norden. Med utrullingen av en ny app for 2,6 millioner finske MobilePay-brukere, er Vipps MobilePay-sjef Rune Garborg klar på at dette er en stor dag for hele selskapet.

–Vi er nå ett viktig steg nærmere målet vårt om å bygge den sikreste og beste lommeboken i Norden. Med en forent app og plattform har vi kapasitet til å raskt introdusere nye og bedre løsninger på markedet. Vi gleder oss veldig, veldig mye til å kunne presentere nye produkter som gjør livet enklere for både brukere og bedrifter.

Når implementeringen av den nye appen i Finland er fullført, vil Vipps MobilePay forberede seg på utrullingen i Danmark. Forventningen er at danskene vil få den nye appen før 1. april. Både den finske og danske versjonen av appen er ikledd MobilePays velkjente blå brand, men er ellers nesten helt lik som Vipps-appen.

–Jeg er så stolt av hvordan hele selskapet har kommet sammen, på tvers av land og avdelinger, og løst denne komplekse oppgaven med å flytte fra én teknisk plattform til en annen. Vi har lagt ned mye hardt arbeid i lang tid nå, og det var et stort øyeblikk da vi byttet plattform rundt midnatt. Nå ser vi også frem til å få Danmark om bord, avslutter Garborg.