takeaway_1680x1870_vipps_no@2x.png

Sats digitalt! Pimp opp nettbutikken! 🎄

Netthandel var den store vinneren i 2020, og vi ser ingen grunn til at det skal bli mindre i år. Ha derfor nettbutikken i orden, og sørg for at du også selger i de andre kanalene dine: Facebook, Instagram, Youtube, på telefon og e-post.

Du kan håndtere bestillingene raskt ved å ta betalt med Vipps, og få varene kjapt dit de skal.

Og husk: Annonsering funker enda bedre med Vipps Hurtigkasse.

Stalltips: Ikke mist kundene når de skal registrere seg på nettsiden. La dem registrere seg og betale i ett smekk med Vipps - og vis deretter tydelig at du tar Vipps.

Tilby hjemlevering og smarte hentepunkter 🚚

Vaner er vonde å vende, og mange handler fremdeles i siste liten. Vi anbefaler deg å oppfordre kundene til å bestille gaven rett hjem til mottakeren, ferdig innpakket med lapp – en herlig ekstraservice som gjør julen enklere for mange.

Vis også at du tilbyr alternative leveringsmåter de siste 14 dagene når trengselen øker og postgangen blir lengre. Har du ikke nettbutikk? Skaff deg Vippsnummer for å ta betalt med Vipps ved levering.

Stalltips: Mangler du parkeringsplass foran butikken, eller savner du et pick-up-point? Avtal med butikker som har lite juletrafikk og gode parkeringsmuligheter at kundene dine kan hente gavene der, så slipper de veien innom posten eller sentrum,

Vindusshopping og vareplukker 👟

Har du butikk i sentrumsgata, eller et sted mange går forbi? Og: kanskje du ikke har plass til alle kundene inne? Ta i bruk utsiden av butikken også! Vinduet kan gjøres om til et salgsvindu der hver av varene har egne QR-koder som kunden skanner og betaler i Vipps. Kunden kan få varen utlevert på gaten med det samme, eller få den sendt hjem til seg.

Du kan også sette opp ute-boder med topp-10-julegaver, betjent eller ubetjent. Kunden betaler enkelt med Vipps ved å skanne QR-koden til Vippsnummeret ditt.

Gå til Vippsportalen for å få klistremerker.

Stalltips: Ansett et par ungdommer for å utvide butikken og salget!

Pakk inn tjenester og opplevelser 💝

Ikke alle pakker trenger å være myke eller harde. Det kan være alt fra nettbaserte tjenester til middager, konserter og andre opplevelser. Her er det et stort rom for kreativitet for dere som selger opplevelser. Har du arrangementer og eventer, bruk Vipps til å registrere gjestene på en enkel og ryddig måte.

Stalltips: Alt kan pakkes inn, også drømmer og opplevelser.