vipps_takkemelding_hero.png

Nå blir det enda enklere å si takk

Å si takk er noe av det enkleste i hverdagen – likevel har det vært litt vanskelig å takke for en donasjon eller et bidrag til en god sak i Vipps. Nå gjør vi noe med det!

Nå får organisasjoner, lag og foreninger muligheten til å sende takkemelding i Vipps på en enkel og personlig måte.

Den lille, men fine tjenesten er satt opp etter tilbakemeldinger fra flere ideelle organisasjoner som lenge har ønsket seg muligheten til å takke for støtten de får gjennom Vipps – gjerne på sin egen måte.

I første omgang blir dette tilgjengelig på kategorier under Vippsnummer, men ikke salgssteder. Slik blir takkemeldingen mest mulig skreddersydd formålet organisasjonen har mottatt støtte til.

Takketeksten skriver du selv, noe som gjør det litt mer personlig og enda hyggeligere å støtte hjertesaken til din organisasjon, lag eller forening.

Akkurat nå er det bare mulig å legge til tekst, men når vi lærer mer om hvordan tjenesten blir mottatt og brukes av ulike organisasjoner, vurderer vi om det skal bli mulig å legge til mer enn bare tekst, slik at giverne kan takkes på flere ulike måter.

Det skal være enkelt å både gi og få. Men også å si takk :)

Slik gjør du det:

  1. Logg inn på VippsPortalen og gå til salgssted
  2. Velg ønsket kategori du vil skrive en takkemelding for, trykk på knappen "Legg til" takkemelding og fyll inn teksten din
  3. Trykk på «Legg til melding»-knappen
Skjermbilde_takkemelding.png