14 000 digitale pengegaver er pakket inn

vipps_julegave

Ti dager før julaften har allerede 14 000 Vipps-pengegaver fått på seg digitalt gavepapir og er klare til å sendes og åpnes med konfetti 24. desember.

14.12.2023
Det er mye å huske på i de neste dagene. Handle mat, vaske gulv, kjøpe og pynte tre, bake ørten slag, skrive kort, finne frem nissekostyme, stryke skjorer, gjøre klart gjesterommet, se noen julefilmer, komme i stemning og selvsagt den mest krevende oppgaven: kjøpe gaver.

Det vil si... Å fikse gave kan også gjøres veldig, veldig enkelt. Noe giverne av de 14 000 Vipps-gavene som allerede er gjort klare for julaften kan bekrefte.

– Julaften er digitalt gavepapir-dagen fremfor noen i Vipps. I fjor vippset nordmenn venner og familie 1,4 millioner ganger på den store dagen. 1,1 av transaksjonene ble betalt med vennebetaling, mens 327.000 av transaksjonene ble gitt med digitalt gavepapir og konfetti, sier kommunikasjonssjef Caroline Lunde i Vipps.

Til sammen ble 1,4 milliarder kroner sendt til personer med Vipps på julaften i fjor.

– Det blir spennende å se om vi setter ny gavepapir-rekord på den 24. Mange har allerede fikset Vipps-gave, og vi vet fra tidligere år at antallet vokser raskt fram mot den store dagen. Flest folk vippser likevel gavene sine på selve julaften. Og jeg mistenker at noen av gavene ikke er planlagte. Men det gjør ingenting! For det tar bare noen sekunder å sende en gave i sanntid, eller så kan man puste litt lettere i de neste dagene og planlegge tidspunktet på forhånd, sier Lunde.

Det koster 8 kroner å sende en vennebetaling med digitalt gavepapir og konfetti.