Vipps Logg inn, en liten revolusjon

Natt&Dag åpner arkivet med Vipps Logg inn. – Jeg tror faktisk Vipps kan stå for en liten revolusjon i det norske mediemarkedet, sier Christian Fure.

Natt&Dag er – og vil fortsatt være – gratis og tilgjengelig for alle. Nå er hele arkivet fra 1988 til i dag digitalisert. Terskelen for å komme inn i arkivet er lav – du bruker bare Vipps for å logge deg inn. Null frustrasjon på grunn av glemte brukernavn og passord og milelange skjemaer.

Ifølge daglig leder Christian Fure i Natt&dag tilbyr Vipps det første reelle alternativet til innlogging med Facebook og Google:

– De aller fleste av oss går med Vipps i lommen og det er et selskap vi har tillit til. Med Vipps Logg inn og abonnementsbetaling er ikke selskapet langt unna å være en komplett leverandør for oss i mediebransjen, sier Fure.

Natt&Dag er stolt av være blant de første i mediebransjen med innlogging med Vipps. Fure mener leserne ønsker enkle og tillitvekkende løsninger:

nattogdag1997.png

– Det er ekstremt viktig med friksjonsfrie, gode opplevelser. Samtidig må løsningene være basert på kjente leverandører som allerede har tillit, noe som er spesielt viktig i en tid med usikkerhet rundt hvordan data brukes og behandles. Vipps har skjønt dette, og derfor kan man ikke unngå å vurdere Vipps fremover, sier Fure.

Sjekk´a!

Hans-Petter Nygård-Hansens testet Vipps-innlogging på Natt&Dag og kalte det en «deilig løsning». Sjekk inn i Natt&Dag-arkivet!