Kry er en digital helsetjeneste som tilbyr legetime på mobilen. Kry-legene stiller diagnose, skriver ut og fornyer resepter og henviser deg til spesialist ved behov. Helsetjenesten har åpent fra syv om morgenen til ti om kvelden, hele uken gjennom.

Å snakke med legen via video blir stadig mer populært. Det er ikke så rart, fordi det er enkelt, fleksibelt og kjapt. Tjenesten krever legitimering med BankID, noe som er avgjørende for en sikker og trygg kommunikasjon mellom lege og pasient.

– Vi ønsker at Kry skal være en sikker og tilgjengelig tjeneste for alle. BankID gjør det trygt for pasienten og er en identifiseringsmetode som de fleste nordmenn kjenner godt og bruker til daglig, sier Johannes Schildt, administrerende direktør i Kry.

Krry: Lege på 1 - 2 - 3, helt uten reiseveg. Du identifiser deg med BankID.

KRY_BankID2020.png

Kry ble først lansert i Sverige i 2015, men har ekspandert tjenesten til Norge, Frankrike, Storbritannia og Tyskland. Over 3 millioner legebesøk er gjennomført, og pasientene er strålende fornøyde med tjenesten.

– Det er mange medisinske problemstillinger som kan løses digitalt. Vi ser en fin vekst i antall pasienter som foretrekker et raskt og fleksibelt legemøte. Samfunnsmessig bidrar vi til en effektivisering av pasientbehandlingen, sier Schildt.

Kom i gang med BankID

Les mer og kom i gang med BankID