Pssst, visste du dette om Vipps?

Du kan be om penger uten at det blir flaut

Med Gjør opp-funksjon kan dere enkelt og greit gjøre opp i fei etter en helgetur eller ferie med venner.
Legg inn alle utlegg, bekreft når oppgjøret ditt er ferdig, og dere kan enkelt å se hvem som skylder hva. 
 

Nå kan du logge inn i Vipps med fingeren

Nå trenger du ikke lengre å taste inn en firesifret kode for å logge inn i appen. Har du en telefon som støtter FingerID kan du nå logge inn med fingeravtrykket ditt ved hjelp av TouchID. Enklere blir det ikke! Gå inn på Min profil, trykk på tannhjulet og aktiver TouchID for å slå på funksjonen.


 

Med Vipps er det enklere å gjøre opp etter en vennetur

Med funksjonen Vipps en venn eller Be om penger som du finner i appen unngår du dårlige unnskyldninger for å aldri få tilbake pengene du har lagt ut for, eller som du skylder andre.

Du kan legge inn opptil 5 kort i Vipps

Nå har du muligheten til å velge om du skal vippse fra ditt vanlige debet-kort eller kredittkort. Har du eget kort for mat eller regninger? Eller kanskje et firmakort? Ikke noe problem, du kan faktisk registrere inntil fem ulike betalingskilder i profilen din. 
 

Med Vipps kan du forhåndsbestille kaffe på farten

Under fanen ”Betal” i toppmenyen kan du nå betale med Vipps hos en rekke lag- og foreninger og småbedrifter. I tillegg til dette, så tilbyr nå flere og flere en utvidet tjeneste i appen hvor du kan forhåndsbetale for produktet du ønsker deg, og hente det til avtalt tid. 

Du kan få fakturaene dine rett i Vipps appen

Et sveip er det som skal til for å kunne betale fakturaene dine i Vipps-appen! Bare husk å aktivere tjenesten - gå inn på Min profil, og huk av ”motta regninger i Vipps” . 

Du kan gjøre Vipps mer personlig

Vipps er mer enn bare en betalingsapp, det er også et sted der du kan holde kontakten med vennene dine. Hvorfor ikke laste opp et bilde av deg selv? Det gjør du ved å gå inn i «Min profil». Da blir det også enklere å sjekke at det er deg som er riktig person når man mottar eller sender penger.

Visste du at betaling på nettet er superenkelt med Vipps?

Nå kan du velge å betale med Vipps når du handler på nett. Du trenger bare å oppgi mobilnummeret og godkjenne kjøpet. All informasjon om betalingskortet ligger allerede lagret i Vipps-applikasjonen, så nå slipper du bryderiet med å taste inn kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode.

Du enkelt kan endre kontonummer i Vipps

Av og til bytter man kontonummer. Eller skal du samle inn penger til julebord, gave eller fotballaget, og trenger å bruke en annen konto? Da kan det være greit å opprette et eget kontonummer for å holde oversikten over hvor mye og fra hvem du har fått innbetalinger fra. Dette gjøres under ”Min profil” i appen. 

Du kan også opprette en egen Vipps-bedriftskonto for lag- og foreninger eller bedrifter hvis du har et organisasjonsnummer og skal arrangere ulike innsamlinger eller salg. 

Vipps gir deg oversikt over kvitteringene dine

Vipps tar vare på din betalingshistorikk, og du finner alle kvitteringene dine i appen:
1.Trykk på «Mine kjøp» som vises i fanen nederst i appen, og trykk på «Historikk»
2.Velg betalingen som du vil se kvittering på
3.Kvitteringen vises på en egen side

Ønsker du å videresende en kvittering kan du trykke på ikonet øverst til høyre og velge ønsket måte å sende kvitteringen på, for eksempel via SMS eller mail.