Loppemarkedsesongen er i gang, og flere skoler tar i bruk Vipps med stor suksess. Med Vipps ble det mye enklere å både ta betalt og betale.

Det er stor interesse for mobilbetaling på loppemarked. Spesielt idrettslag, foreninger og ideelle organisasjoner ønsker hjelp med enklere betalingsløsninger. Vipps på loppemarked gjør det lettere for folk å bidra der og da, og man slipper også den "gammeldagse" kontanthåndteringen.

Vipps er tatt i bruk av utrolig mange nordmenn på kort tid, og har nå over 2.8 millioner brukere i Norge. Det har revolusjonert måten lag og foreninger får inn penger på. I et stadig mer kontantløst samfunn kan det by på utfordringer for mange som ønsker å by på lopper til en billig penge, men med Vipps på laget kan man ta betalt med kun et par tastetrykk på telefonen.

Vippsnummer - en enkel løsning

Kan det være så enkelt tenker du kanskje? Ja, svarer vi. Med Vippsnummer er det faktisk nesten som å vippse en venn. Forskjellen er at kunden vippser til et Vippsnummer for å betale et kjøp. Dette nummeret får du tildelt når du har gjennomført bestilling. Dermed slipper også kunden å gå med kontanter på seg eller lete etter et sted å ta ut penger.

Hvis Vippsnummer er løsningen for deg og ditt lag kan du melde deg opp på nett, helt på egenhånd. Avtalen må signeres av dere og verifiseres av oss, og vipps - så har du og bedriften din et Vippsnummer klart til bruk.

Steg for steg - slik får du Vipps til lag og foreninger:

  1. Fyll ut bestillingsskjemaet her.
    2. Etter bestillingen er fullført vil du innen kort tid få en bekreftelse på e-post om at din Vippsprofil er aktiv. Når avtalen er signert av deg og verifisert av oss kan du ta i bruk Vipps for betaling.
    3. Alle som bestiller Vipps får tilsendt en pakke med markedsmateriell. Denne sendes fra oss innen en uke etter bestilling.
    4. Du får også tilsendt oppgjørsrapport med informasjon om salgene du har gjort. Oppgjør skjer daglig, men du velger selv om du får e-post daglig, ukentlig eller månedlig.

Hvorfor bruke digital betaling?

Mobiltelefonen er for de fleste uunnværlig, og sedler og mynter pensjoneres. Bruk av kontanter stuper i Norge og vi går i retning av kontantfritt. Med mobilbetalingsløsninger kan kunden, som selvsagt har mobilen i lomma, enkelt ta den frem for en rask betaling uten å løpe til nærmeste minibank.

Framtidens betaling er mobil. Tilby kunden Vipps, enkelt og greit! 😊