mobil_1920x1080-3.jpg

Maksimum gigabytekontroll

Ett mobilapponnement. To moduser.

Minske eller øke - uten å miste data! Velg modus etter hvor mange gigabytes du bruker - endre når du vil. Uansett hva du velger har du full fart, fri tale og SMS.

Det er vrient å vite hvor mye data man trenger på forhånd. Vi har derfor laget ett mobilapponnement med to moduser - en modus for å spare og en modus for å øke.

Mobilapponnement starter på 15 GB og du velger selv om du vil spare ved å justere ned til 4 GB eller øke ved å justere opp til 30 GB. Modus endrer rett i Vipps. Det beste av alt er at du beholder alle GB selv om du bytter modus midt i en måned! Du styrer. Du kan maks få 30 GB i løpet av en periode. Hvis du har brukt opp data på dette nivået, i tillegg til oppspart data, må du klare deg med redusert fart til neste måned. Vi jobber med en løsning for ekstra kjøp av datapakker.

Slik bytter du modus

  1. Åpne mobilapponnementet fra "Profil" eller "Betalinger"
  2. For å minske, slå på "Sparemodus" og juster ned til 4 GB
  3. For å øke, åpne "Mine GB og Utland" og slå på 30 GB
Knapp.png

Bestill i dag

Du trenger bare slå det på i Vipps. Vi ordner resten. Maksimum enkelt. Minimum knot.

Du får Evig Rollover

Hos oss er data du har betalt for dine for evig. Bruk i dag, om en måned eller neste sommer. Du kan spare opp til 1000 gigabytes. Maksimum rettferdig.
Les mer om Evig Rollover

Full kontroll når du reiser eller ringer til utlandet

Hos oss får du ingen feriesmell. Reiser du innenfor EU/EØS, bruker du mobilen som hjemme. Skal du videre ut i verden, fyller du på et valgfritt beløp og styrer selv hvor mye du vil bruke. Husk å fylle på før du ringer til utlandet og at oppsparte gigabytes kun kan brukes i Norge.
Les mer om bruk i utlandet