Hopp til hovedinnhold

Gjør opp med Vipps!

Gjør opp med Vipps på høstferie

Enkelt å dele utgiftene på tur

Med Vipps kan dere gjøre opp i en fei – det er superenkelt. 

  1. Opprett en gruppe med valgfritt navn
  2. Legg til medlemmene som skal være med
  3. Legge til utleggene du har hatt i løpet av perioden

Når alt er lagt inn, bekrefter du at oppgjøret ditt er ferdig, og dere kan enkelt å se hvem som skylder hva. Send penger du skylder, eller be om penger tilbake.

Har du ikke Vipps? Last ned appen

Gjør opp!

Når du skal lage et oppgjør velg Gjør opp fra menyen. Legg til navn, medlemmer og kanskje et bilde. Da er gruppen opprettet og alle medlemmene vil få en push notification. De som ikke har vipps får en SMS hvor de blir fortalt at de er med i gruppen og at de må laste ned.

Trykker på fanen som heter utlegg kan du enkelt se hvem som har lagt inn utlegg. Du kan selv legge inn utlegg gjennom å trykke på pluss tegnet (iOS) eller kvitterings ikon (Android).
Når du lager et utlegg er fordelingen alltid lik. Hvis du ønsker å endre denne trykker du på del likt, der kan du fjerne personer fra utleggets samt endre fordelingen på kroner eller prosent.
Når du er ferdig endre statusen din med knappen øverst til høyre til jeg er ferdig på din utlegg siden.

Ønsker du å fjerne noen fra gruppen? Det er kun administrator (den som opprettet gruppen) som kan gjøre fjerne personer fra gruppen. Det er mulig så lenge de ikke er en del av et utlegg.

Hvis du skal slette en gruppe kan personen som opprettet gruppen altså administrator gjøre dette nederst på gruppe innstillinger. Det finne du ved å trykke på bildet/person ikonet øverst på gruppen.

Da må man gå til oppgjør siden og swipe for å sende eller be om penger.

Du vil se betalingen du har gjort på vennlisten din under fanen "Venner". Når alt er betalt inn vil du få status "ferdig" på det du skylder.
Med Vipps blir sydenlivet lekende lett!

Bruk "Gjør opp" i appen. Vipps, så har dere delt utgiftene.
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedIn