vippspartner-POS.png

Vi i Vipps ønsker å gjøre betaling og identifisering befriende enkelt - sammen med dere. Vi tror på magien som oppstår gjennom samarbeid, enten du bare vil integrere Vipps i et system du tilbyr til mange kunder, eller ønsker å inngå en partner-avtale på betaling eller ID. Vi gir deg den dokumentasjonen du trenger for å komme i gang med integrasjon i egne systemer.

Dersom du har et godt volum og et stort potensial vil vi også gjerne ha deg med på laget som partner. Målet med partnerprogrammet er å finne områder vi kan samarbeide tett på og oppleve god vekst - sammen. Samarbeidet vil gi deg god eksponering og muligheter for enda bedre løsninger for kundene våre.

Slik kommer du i gang:

partnerflyt6.png

Vipps på nett

Tilby Vipps i ditt system for netthandel eller butikk.

Vipps har blitt en stor suksess innenfor netthandel, ved betaling i butikk og på gata uten betalingsterminal - med andre ord overalt. Vipps kan nå også brukes for superenkel registrering og innlogging - både på nett og i fysiske sammenhenger.

Vi vil samarbeide med deg som spesialiserer deg på å bygge nettbutikker, hjelper kunder med nettsidene sine, eller leverer andre typer netthandelsløsninger til egne kunder.

Vil du bli en betalingspartner eller integrere Vipps på nett eller i butikk i systemer som tilbys mange kunder? Registrer interesse ved å fylle ut et kort skjema under, så tar vi det derfra. Vi sender mer informasjon etter at dere har fylt og sendt skjemaet.

Se den tekniske dokumentasjonen og les mer om tjenestene Vipps på nett og i butikk.

For PSP (Payment Service Providers)

PSPs with Norwegian e-commerce merchants can be partner of Vipps and provide Vipps payment via the Vipps PSP API. Please register your interest following the link below, and we will contact you.