Logg Inn med Vipps

Logg inn med Vipps gjør det enkelt for kunden å lage en kundeprofil gjennom å akseptere deling av data hentet fra Vipps.  

Neste gang kunden kommer på besøk gir vi superenkel innlogging ved bruk av Vipps pin, Finger ID eller Face ID.  

Med 2,8 millioner brukere har Vipps et av Norges beste datagrunnlag på oppdatert informasjon som kan omgjøres til en kundeprofil.

Bestill Logg Inn med Vipps

Vipps kan dele datapunkter med samtykke fra bruker

Disse datapunktene kan Vipps dele med et brukersted:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Adresse
  • E-post 
  • Mobilnummer 
  • Fødselsdato 

GDPR: Hvordan kan Vipps hjelpe?

Vipps Logg Inn er hensyntatt GDPR som tiltrer i mai og Vipps kan hjelpe med flere deler av regelverket. 

  1. Aksept på deling av informasjon
    Når sluttbruker velger å registrere/logge inn med Vipps gir man aksept til å dele med brukerstedet. Dette gjør det mulig å overføre dataene da kunden har gitt samtykke. 
  2. Rett til innsyn
    Når sluttbruker har laget en kundeprofil med Vipps kan man enkelt se under Innstillinger i Vipps hvem man har delt informasjon med og hva man faktisk har delt av de ulike datapunktene. 
  3. Rett til retting
    Brukerstedet kan henvise til Vipps for korrektur eller endring av person data delt med brukerstedet. Vipps sender oppdatert informasjon til brukerstedet neste gang sluttbrukeren logger seg inn med Vipps. 
  4. Rett til sletting
    Sluttbrukeren kan til enhver tid velge å avslutte bruken av Logg inn med Vipps ved å trekke tilbake samtykket. Vipps sender en tilbakekall til brukerstedet. Brukerstedet velger selv om de sletter person data (og oppfyller dermed sluttbrukerens rett til sletting) eller om de fortsetter med behandling av sluttbrukerens personopplysninger på eget ansvar med alternative innloggingsmuligheter.